Firmaprofil

Poul Pedersen A/S (herefter PP) er en mellemstor murer- og betonentreprenør virksomhed, som udfører byggeri, i Øst- og Midtjylland, fra vores kontor i Århus, og vores fokus ligger på udførelsen af det gode håndværk.

PP beskæftiger en lang række erfarne og engagerede medarbejdere, som besidder en bred vifte af kompetencer, der alle bidrager til, at vores byggerier bliver udført i den bedst mulige kvalitet.

Vi udfører alle former for arbejder, der har relation til murer- og betonarbejde, og derudover opfører vi byggeri i både fag-, stor-, hoved- og totalentrepriser.

Vores erfarne medarbejdere udfører bl.a. boligprojekter i hoved- og totalentrepriser, og på baggrund af deres viden og erfaring indgår vi gerne i samarbejde med bygherren på et tidligt tidspunkt i processen, således at forventninger og kvalitet kan afstemmes fra begyndelsen.

Sygehusbyggeri og undervisningsinstitutioner er ligeledes to områder, som vi har stor erfaring i da vi bl.a. har opført byggeri på Århus Universitet, Handelshøjskolen i Århus og Det Ny Universitetshospital i Århus.

I forbindelse med de fleste entrepriseformer har vi et godt samarbejde med en stor del af de øst- og midtjyske entreprenører indenfor andre fag, som f.eks. tømrer, VVS og el.

PP er datterselskab til EMR Murer & Entreprenør A/S(herefter EMR) i Nr. Snede, men arbejder som et selvstændigt selskab.

PP og EMR er opbygget efter de samme dyder. Ledelserne og alle vores dygtige medarbejdere vil med udgangspunkt i ord-/vedholdenhed, fleksibilitet og en solid økonomisk forankring hver dag arbejde på at vi skal leve op til: ”EMR og PP – to af Danmarks bedste byggevirksomheder”.