Renovering

 

Kim Thrane
Entrepriseleder

Tlf.:   +45 8626 2144
Mobil: +45 2913 7181
Mail:  kt@pp-as.dk 

Hos Poul Pedersen A/S lægger vi stor vægt på det gode håndværk!

Alle bygninger skal på et eller andet tidspunkt, i deres levetid, renoveres eller opgraderes, og her har vi stor erfaring i renovering af alle former for byggeri.

Vi har kompetente håndværkere ansat, som kan løse alle former for udbedrings- og renoveringsopgaver. Vores kompetencer spænder lige fra udskiftning af fliser, over udskiftning af fuger i f.eks. bevaringsværdige bygninger og til renovering af hele bygninger i hovedentreprise.

Vi tager udgangspunkt i bygherrens ønsker og krav, og vi sikrer, at der sker en afstemning af forventninger fra første møde, og under hele processen holder vi alle byggeriets parter orienteret om alle forhold, som har indflydelse på bygherrens beslutningsprocesser.

Med baggrund i vores mangeårige erfaring kan vi på et tidligt stade kalkulere og vejlede omkring priser og udførelsesmetoder, herunder entrepriseform.

Under vores referencer finder I et udvalg af vores tidligere projekter, som kan inspirere Jer, og vise vores store erfaring og viden omkring byggeri af enhver art.

Såfremt I går med tanker om, at renover Jeres bygning, er I velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.