Boligbyggeri


Jens R. Nickelsen
Beregner

Tlf.:   +45 8626 2144
Mobil: +45 2127 0058
Mail:  jn@pp-as.dk

 

Hos Poul Pedersen A/S er vi meget bevidste om hvilken stor beslutning det er, at bygge boliger til enten udlejning eller salg.

Det er vores mission, at opføre boliger som kan holde i mange år fremover og som vil ældes med ynde. Vi har stor erfaring med at vejlede omkring løsninger og metoder. Vi ser det som vores fornemste opgave, at fremkomme med løsninger som kræver et minimum af vedligeholdelse og som er optimerede i forhold til driften og energiforbruget.

Vi tager udgangspunkt i bygherrens ønsker og krav, og vi sikrer, at der sker en afstemning af forventninger fra første møde.

Under hele processen holder vi alle byggeriets parter orienteret om alle forhold, som har indflydelse på bygherrens beslutningsprocesser.

Med baggrund i vores mangeårige erfaring kan vi på et tidligt stade kalkulere og vejlede omkring priser og udførelsesmetoder, herunder entrepriseform. Vi indgår gerne i total- og hovedentrepriser.

Under vores referencer finder I et udvalg af vores tidligere projekter, som kan inspirere Jer, og vise vores store erfaring og viden omkring byggeri af enhver art.

Såfremt I går med tanker om, at opføre boliger, er I velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

 

 

 

 

%MCEPASTEBIN%